Туристически / Пътни застраховки

Защо е необходима туристическа застраховка?

Инвестирали сте много време и пари, за да планирате ваканцията, която заслужавате. Застраховката за пътуване Allianz Global Assistance може да ви помогне да защитите инвестицията си. Помислете за всички неща, които могат да се случат по време на пътуването: извънредни ситуации, изгубен багаж, кражба и много други непредвидени обстоятелства. В нашата широка гама от застрахователни продукти ще намерите пътническата застраховка, която най-добре отговаря на вашите нужди за пътуване.

Насладете се на удобството и спестете време, като закупите застраховка на нашия уебсайт. Рисковете, свързани със здравето и живота ни, обикновено са извън нашия контрол. Инциденти или внезапни заболявания могат да нарушат ежедневните ни ритми и да повлияят на финансовото ни състояние. Един от начините за намаляване на негативното въздействие на подобни инциденти е закупуването на застраховка.

Обект на застраховане

Българските граждани ще бъдат осигурени колективно или индивидуално, когато пътуват, почиват и живеят в Република България. Тази застраховка е отворена за всички хора под 69 години и може да бъде закупена за семейни пътувания, туристически компании, организирани екскурзии и всички деца, участници в бели, зелени и сини училища, детски лагери и екскурзии.

Уверете се, че сте защитени от високи чуждестранни медицински разходи и пътувайте със спокойствие! Ако трябва да откажете пътуването си (според SL) поради болест или други неочаквани обстоятелства, моля, вземете пакет за отмяна на пътуване, за да се предпазите от глоби.