ЗА НАС

Зaщо да изберете нас

Не може да отсъствате от работа. Времето ви е ценно. Ние ще се погрижим

  • За вашата застраховка или необходим кредит
  • За вашият технически преглед
  • За смяна на сезонни гуми
  • За смяна на масла филтри и други нужни обслужвания

Във ваш или наш доверен сервиз
Оставете всички тези досадни задължения на нас

Ние ценим вашето време, затова поемаме ангажимента по маркиране и заснемане на автомобила при евентуални инциденти завеждане на щети, при необходимост от обслужване на автомобила в оторизиран сервиз.

Застрахователни компании

Ние знаем, че няма по- добра застраховка или по- добра компания. Има рационален и информиран избор на продукт, който най- точно отговаря на потребността за която се купува и поне един застраховател, който го продава.

За всяко покритие, които предлагаме онлайн, събираме за нашите клиенти разнообразието на целия застрахователния пазар. Без симпатии, лични предпочитания или субективни преценки.

Благодарим на нашите договорни партньори, застрахователни и здравноосигурителни компании, с които правим това възможно!

ЗиК е водеща компания за кредитно сътрудничество в България, създадена през 2006 година. Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-изгодното предложение за кредит, според Вашите изисквания.

Кредитните консултанти на ЗиК Ви оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което Ви спестява време, нерви и пари. Получавате безплатна консултация за всички аспекти на финансирането – достатъчност на доходите; процент на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите параметри на кредита: валута, срок, вид вноски, начин на образуване на лихвата, застрахователна защита и много други.

ЗиК е Вашият Кредитен сътрудник

ЗиК е иновативна компания, която помага на потребителите на ипотечни кредити в преговорите с банките за постигане на най-добри условия. Дружеството е специализирано в областта на кредитните консултации, покриваща спектърa от инвестиционни и ипотечни кредити на пазара и предлага безплатен кредитен сътрудник.

Ние от ЗиК разбираме, че не всички хора разполагат с необходимото време и информация, за да се ориентират сред многообразието на кредитния пазар в страната, затова вярваме, че ролята на кредитния сътрудник е значителна при избора на оферта, която да отговори най-добре на вашите нужди за жилищен или ипотечен кредит. Нашият кредитен сътрудник ще ви оказва помощ и съдействие както при подготвянето на необходимите документи, така и по време на цялата процедура до получаването на ипотечния кредит.